بازخورد درباره این کالا

سرخ کن بدون روغن مونتینی مدل ALEX380

Montini oil-free fryer model ALEX380
0
از 0 رای

0دیدگاه

شناسه محصول: 1987-1-1-1-1-1-1-1
ویژگی های محصول
  • . : سرخ‌کن وسیله‌ای برقی برای سرخ‌کردن مواد غذایی مانند سیب‌زمینی، مرغ، ماهی، سوخاری و فست‌فودهاست. با قرار دادن روغن یا استفاده از گردش هوای گرم، مواد غذایی را در مدت کوتاه سرخ و آماده مصرف می‌کند. سرخ‌کن‌ها به دو دسته کلی روغنی و بدون روغن (هواپز) تقسیم می‌شوند. انواع سرخ‌کن 1. سرخ‌کن روغنی مدل‌های کلاسیک که مواد غذایی را داخل روغن داغ سرخ می‌کند. ویژگی‌ها: طعم سنتی و ترد سرعت پخت بالا مناسب فست‌فودها 2. سرخ‌کن بدون روغن (هواپز / ایر فرایر) غذا با گردش هوای داغ و مقدار بسیار کم روغن پخته می‌شود. مزایا: سالم‌تر و کم‌چرب‌تر مصرف انرژی کمتر پخت یکنواخت و بدون بوی زیاد اجزای اصلی سرخ‌کن المنت حرارتی ظرف یا سبد غذا ترموستات یا کنترل دما درب یا محفظه عایق حرارت فیلتر بو (در برخی مدل‌ها) ساختار و نحوه کار فلاکس فلاسک معمولاً از سه لایه تشکیل شده است: لایه بیرونی (استیل یا پلاستیک) لایه داخلی (شیشه یا استیل ضدزنگ) یک فضای خالی بین دو لایه که خلأ ایجاد می‌کند و انتقال حرارت را کاهش می‌دهد. وجود این خلأ سبب می‌شود گرما یا سرمای داخل کمتر به محیط منتقل شود و دما مدت بیشتری ثابت بماند.
فروشگاه داهیلا
منتخب
96% رضایت خریداران عملکرد عالی
ضمانت اصالت کالا
موجود در انبار
  • ارسال توسط داهیلا
6,300,000 تومان
بروزرسانی قیمت: 3 آذر 1404
آیا قیمت مناسب تری سراغ دارید؟
مرا اگاه کن


از طریق:
ثبت

نقد و بررسی

سرخ کن بدون روغن مونتینی مدل ALEX380

نکات مهم در خرید سرخ‌کن

  • ظرفیت (نفرات مورد استفاده)

  • توان دستگاه

  • زمان‌سنج و ترموستات

  • قابلیت شست‌وشوی قطعات

  • صدای عملکرد

  • مصرف انرژی

در کل، سرخ‌کن یکی از پرکاربردترین وسایل آشپزخانه است که کار پخت غذاهای سرخ‌شدنی را سریع‌تر، تمیزتر و در مدل‌های جدید، سالم‌تر انجام می‌دهد.

نمایش بیشتر - بستن

سرخ‌کن وسیله‌ای برقی برای سرخ‌کردن مواد غذایی مانند سیب‌زمینی، مرغ، ماهی، سوخاری و فست‌فودهاست. با قرار دادن روغن یا استفاده از گردش هوای گرم، مواد غذایی را در مدت کوتاه سرخ و آماده مصرف می‌کند. سرخ‌کن‌ها به دو دسته کلی روغنی و بدون روغن (هواپز) تقسیم می‌شوند.

انواع سرخ‌کن

1. سرخ‌کن روغنی

مدل‌های کلاسیک که مواد غذایی را داخل روغن داغ سرخ می‌کند.
ویژگی‌ها:

  • طعم سنتی و ترد

  • سرعت پخت بالا

  • مناسب فست‌فودها

2. سرخ‌کن بدون روغن (هواپز / ایر فرایر)

غذا با گردش هوای داغ و مقدار بسیار کم روغن پخته می‌شود.
مزایا:

  • سالم‌تر و کم‌چرب‌تر

  • مصرف انرژی کمتر

  • پخت یکنواخت و بدون بوی زیاد

اجزای اصلی سرخ‌کن

  • المنت حرارتی

  • ظرف یا سبد غذا

  • ترموستات یا کنترل دما

  • درب یا محفظه عایق حرارت

  • فیلتر بو (در برخی مدل‌ها)

توضیحات تکمیلی

سرخ کن بدون روغن مونتینی مدل ALEX380
مشخصات دیگر
.

سرخ‌کن وسیله‌ای برقی برای سرخ‌کردن مواد غذایی مانند سیب‌زمینی، مرغ، ماهی، سوخاری و فست‌فودهاست. با قرار دادن روغن یا استفاده از گردش هوای گرم، مواد غذایی را در مدت کوتاه سرخ و آماده مصرف می‌کند. سرخ‌کن‌ها به دو دسته کلی روغنی و بدون روغن (هواپز) تقسیم می‌شوند.

انواع سرخ‌کن
1. سرخ‌کن روغنی

مدل‌های کلاسیک که مواد غذایی را داخل روغن داغ سرخ می‌کند.
ویژگی‌ها:

طعم سنتی و ترد

سرعت پخت بالا

مناسب فست‌فودها

2. سرخ‌کن بدون روغن (هواپز / ایر فرایر)

غذا با گردش هوای داغ و مقدار بسیار کم روغن پخته می‌شود.
مزایا:

سالم‌تر و کم‌چرب‌تر

مصرف انرژی کمتر

پخت یکنواخت و بدون بوی زیاد

اجزای اصلی سرخ‌کن

المنت حرارتی

ظرف یا سبد غذا

ترموستات یا کنترل دما

درب یا محفظه عایق حرارت

فیلتر بو (در برخی مدل‌ها)
ساختار و نحوه کار فلاکس

فلاسک معمولاً از سه لایه تشکیل شده است:

لایه بیرونی (استیل یا پلاستیک)

لایه داخلی (شیشه یا استیل ضدزنگ)

یک فضای خالی بین دو لایه که خلأ ایجاد می‌کند و انتقال حرارت را کاهش می‌دهد.

وجود این خلأ سبب می‌شود گرما یا سرمای داخل کمتر به محیط منتقل شود و دما مدت بیشتری ثابت بماند.

امتیاز کاربران به:

سرخ کن بدون روغن مونتینی مدل ALEX380 (0نفر)
کیفیت ساخت
0
ارزش خرید به نسبت قیمت
0
امکانات و قابلیت ها
0
سهولت استفاده
0
دیدگاه خود را در باره این کالا بیان کنید برای ثبت نظر، لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید. اگر این محصول را قبلا از این فروشگاه خریده باشید، نظر شما به عنوان مالک محصول ثبت خواهد شد. افزودن دیدگاه
نظرات کاربران

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

    هیچ پرسش و پاسخی ثبت نشده است.

پرسش خود را درباره این کالا بیان کنید

ثبت پرسش